Annons

Två nya inbrott har upptäckts – polisen larmad till brottsplatserna

NYHETER Inbrott har upptäckts i Norra Bergfors och i Malå.

Annons

Polisen fick kännedom om de dubbla händelserna på tisdagseftermiddagen.

Ett villainbrott ska ha inträffat i östra delen av Malå tätort, någon gång mellan lördag och tisdag. På tisdagen var det ännu oklart vad som har stulits från bostaden. En brottsplatsundersökning har gjorts, skriver polisens kommunikatör Åsa Mjörndal.

Ett annat villainbrott ska misstänks ha skett i Norra Bergfors, väster om Varuträsk, under natten till tisdag. Vad som har stulits därifrån var inte heller klarlagt på tisdagseftermiddagen. Polisen har vidtagit samma utredningsåtgärder där.

Åsa Mjörndal meddelar att en anmälan har upprättats.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons