Annons
Det glada gänget på Ica Torget i Skellefteå. Foto: Privat

Ica-handlaren om framtida flytten – och planerna för nya butiken: ”Känns bara så jäkla bra”

NYHETER En snabb, modern och mer tillgänglig butik som Ica får vara med och utforma från starten. Det är vad handlaren Joacim Nilsson ser fram emot. "Det känns helt fantastiskt", säger han.

Annons

Tidigare i dag berättade Megafonen om vad som kommer att hända i kvarteret Oxen i centrum. Ica-handlaren Joacim Nilsson ser fram emot flytten till den nya lokalen. För butiken handlar mycket om tillgänglighet, även för personer som inte bor centralt.

– P-huset kommer erbjuda snabb och effektiv parkering för de bilburna. Det är också en stor fördel att ha egen entre direkt in och ut ur butiken för kundens enkelhet.

Det markförberedande arbetet drar igång i början av november. Att flytten till den 1 5000 kvadratmeter stora lokalen är klar redan innan bygget drar igång presenterar möjligheter. Ica kommer att kunna tycka till om utformningen av lokalen från start.

– Vi kan skapa den butik som vi tror på, både nu och i framtiden. Att vara med och samarbeta kring planlösning och layout i ett så tidigt läge är ovärdeligt för oss.

Annons

Ometableringen innebär en modernisering. Det kommer att märkas på enkelheten, berättar Joacim. Den som har bråttom ska inte behöva uppehålla sig i butiken längre än nödvändigt, det ska vara enkelt att hitta det man söker och passera kassan.

Hur är då känslan inför flytten?

– Det känns helt fantastiskt. Dels för att vi tror på en stark tillväxt i Skellefteå, men också för att många aktörer och inte minst att kommunen verkligen prioriterar och vill ha en stark och bred centrumhandel, säger Ica-handlaren Joacim Nilsson.

– Att få vara en del i det och att satsa i ett sådant läge känns bara så jäkla bra.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons