Annons
När bolaget först ansökte om utskänkningstillstånd förra året nekades de. Foto: Pexels

Beslutet klubbat: Nu får starköl serveras på Krysset i Skellefteå

NYHETER Numera får starköl serveras på Krysset, året runt.

Annons

Kommunstyrelsen sade nej när Max Burgers AB först ansökte om att få servera starköl på Krysset. Ärendet överklagades då till förvaltningsrätten, som bedömde att kommunstyrelsen inte hade haft godtagbara skäl att avslå bolagets ansökan.

Kommunen har inte överklagat det här, istället har ärendet lämnats över till bygg- och miljönämnden som sammanträdde på torsdagen – och nu har tillståndet beviljats.

På Krysset får starköl nu serveras till allmänheten året runt, mellan klockan 11.00 och 00.00 från måndag till torsdag. Under fredagar och lördagar får ölen serveras mellan klockan 11.00 och 02.00. På söndagar är det från klockan 11.00 till 23.00 som gäller.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons