Annons
Baserat på pressmeddelande
  • Hans Skruvfors, vd Foodora Sverige. Pressbild: Foodora
  • 16 Skellefterestauranger är med från starten. Pressbild: Foodora

Ny utkörningfirma etablerar sig i stan – 16 restauranger anslutna: ”Det känns mycket spännande”

NÄRINGSLIV Den 1 september ansluter 16 startklara restauranger till Foodora. Genom Foodoras intåg i området kommer Skellefteborna kunna beställa restaurangmat och få den hemlevererad. Det skriver Foodora i ett pressmeddelande.

Annons

Samtidigt som den lokala affärsrörelsen ska kunna öka sin omsättning vill Foodora skapa lokala arbetstillfällen. Sedan i mars har bolaget tillsatt 1 000 nya tjänster

Foodora beskriver sig självt som en populär marknadsplats för hemkörning av restaurangmat. Världen är uppkopplad under dygnets alla timmar och företagen likaså, enligt företaget återspeglas det i arbetstider och utvecklingen av nya tjänster.

Bland de restauranger som är med från starten i Skellefteå är bland andra Espresso House, McDonald’s, MAX Burgers, Bastard Burgers och Hemmakväll.

Annons

– Det känns mycket spännande att vi öppnar vår tjänst i Skellefteå. Kommunen är en av landets mest företagstäta, förhoppningsvis kan vi bidra till det lokala näringslivet och vässa deras digitala affär, säger Hans Skruvfors, vd Foodora Sverige.

– I dag anlitar vi människor i städer runt om i Sverige, vilket i sin tur stärker det lokala näringslivet, då företagen kan anställa fler människor när de får tillgång till en utökad kundgrupp. Allt detta genererar extra intäkter som stärker den gemensamma välfärden i landet, fortsätter han i pressmeddelandet.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Foodora
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons