Annons
Nicole Castillo Guzmàn. Foto: Privat

Efter en första succé – Nicole ska öppna pop up-butik i Skellefteå: ”Varenda sak är lite unik”

NÄRINGSLIV Hon söker upp fina gamla möbler och ger dem nytt liv. I september ska Nicole Castillo Guzmàn öppna en pop up-butik inne på Isboden i Skellefteå: "Det är ett helt perfekt ställe"

Annons

I vanliga fall håller Nicole Castillo Guzmàn till i Landfors en bit uppströms från Byske, där hon driver Nicole’s Lantgård. Ibland fyndar hon möbler på auktion, ibland importerar hon, och de får sin förvandling i den gamla bagarstugan på gården.

– Det är kul att varenda sak är lite unik, säger Nicole.

I september flyttar hon tillfälligt in till Skellefteå, närmare bestämt till Stiftsgården där hon tänker öppna en pop up-butik i samarbete med Isboden. Sommarrestaurangen kommer att ha hunnit stänga för säsongen då, så utrymmet finns att undvara.

– Vi var snabba med att säga ja, säger Kalina Wallenberg, vd på Stiftsgården.

– Sådana här samarbeten är jätteroliga. Nicole är ruggigt stor i sociala medier och är ofta med i olika inredningstidningar. Hon jobbar mycket med återanvändning och återbruk, det är en bra tanke som vi även försöker anamma här, fortsätter hon.

Annons

Härom veckan gjorde Nicole Castillo Guzmàn ett försök med en tvådagars pop up-butik i Umeå. Hon berättar att hon förbluffades av hur många som kom förbi. Hon tycker att den pittoreska gårdsmiljön vid Isboden passar perfekt för nästa satsning.

– Det är ett helt perfekt ställe, helt i linje med det jag gör, säger hon entusiastiskt.

Den nya pop up-butiken kommer att öppna den 19 september.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons