Annons

Läs Megafonens sommarnummer 2020 här: ”Utflyktsmål, aktiviteter och badplatser”

TIDNINGEN Här hittar du Megafonentidningen nr 6-7 2020 – tema sommar.

Annons

I månadens nummer av Megafonentidningen kan du läsa om skärgårdspärlan Pite-Rönnskär utanför Kinnbäck, familjen Berg i Myckle, Skandinaviens största cykelpark och vilka regler kommunen satt upp för badplatser denna sommar.

Dessutom skriver vi om Västerbottensteaterns Romeo & Julia, Visit Skellefteås hemesterkort, Ulf Fjellstedt som återhämtat sig från en stroke och Anton Johansson som delar med sig av tips på underskattade platser i Skellefteå.

Missa inte heller Cecilia Edströms krönika, Tobias Norrfors filmrecensioner, månadens korsord eller Knep & Knåp-sidan..

Trevlig läsning!

Läs tidningen i helskärm »
Läs tidigare nummer av Megafonen här »

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons