Annons
Kikki Danielsson. Foto: Peter Knutson

Ställer in konsert med Kikki Danielsson: ”Är så oviss tid just nu i eventbranschen”

NÖJE Konserten med Kicki Danielsson, som skulle ha arrangerats den 2 oktober i Skellefteå, ställs in.

Annons

Arrangören Markus Nyström förklarar att de tagit beslutet dels för att det är svårt att planera för event som de inte vet blir av, och även att just denna konsert känns extra osäker då Kikki Danielssons målgrupp till stor del består av äldre personer.

– Vi vill inte riskera någonting, och det känns inte lämpligt att hålla en konsert där över 500 personer träffas i den åldersgruppen. Vi vill, som så många andra, värna om våra äldre och göra vad vi kan för att minska smittspridningen, säger han till Megafonen.

Annons

De som har köpt biljetter kommer att få pengarna tillbaka. Markus rekommenderar köparna att kontakta antingen Skellefteå turistcenter eller Nortic.

– De som köpt biljett på Skellefteå Turistcenter måste gå in där innan midsommar för att få tillbaka pengarna och de som köpt på Nortic kommer automatiskt att få tillbaka för utlagda pengar, säger han.

Jag längtar tills läget blir mer normalt igen.

Att konserten ställs in tycker Markus är tråkigt.

– Jag längtar tills läget blir mer normalt igen så att vi kan börja arrangera konserter igen. Det är en stor saknad att inte få gå på, eller arrangera, konserter. Jag vill ut och träffa er alla snart och lovar er att det kommer komma många tillfällen framöver att få gå på bra konserter i Skellefteå, säger han.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons