Annons
Sponsrad artikel
Alexander Nordlund på The Local Store.

Spendera tiden ute med stil – Alexander tipsar om vårens solglasögon

ANNONS Oavsett om du går en promenad, njuter på en uteservering eller fiskar så gläder alltid ett par snygga solglasögon. Vi har bett Alexander på The Local Store att ge oss en inblick i vårens trender för både honom och henne.

Hur ser vårens stora trend ut vad gäller solglasögon?

– Det är faktiskt ett väldigt brett utbud just nu, särskilt när det kommer till själva glasögonmodellerna. Vi ser både runda och fyrkantiga modeller, samt större och mindre solglasögon. Du kommer definitivt att hitta ett eller flera par som du känner dig bekväm i.

Om jag skulle satsa på en mer klassisk stil, vilka solglasögon ska jag välja då?

– En modell som kommit för att stanna är de runda solglasögonen, som vi också säljer väldigt mycket av. De har dessutom kommit i flera varianter med både färgade glas och bågar. Nu finns de även i vårens färger grönt och gult – riktigt snyggt!

En modell som kommit för att stanna är de runda solglasögonen.

Och om jag istället är den hypertrendiga typen?

– Då ska du välja ett par mindre smala glasögon. Dessa för tankarna till dels sportens värld, dels 90-talet. Oavsett kommer du vara helt rätt ute.

Vi tänker att många är väldigt aktiva utomhus just nu. Finns det några särskilda råd du vill ge dessa?

– Först och främst att du har ett par glasögon som är sköna och sitter bra. Men jag skulle även välja polariserade glas när man vistas ute som hjälper till att reducera bländning. Perfekt för exempelvis fiskaren, för att bättre kunna urskilja vattenytan. Och självklart att välja glasögon med UV-skydd som skyddar från solens strålar, säger Alexander och avslutar:

– Det finns många solglasögon som är väldigt prisvärda, så kanske gardera med två par så att du kan välja beroende på tillfälle och typ av aktivitet.

Självklart att välja glasögon med UV-skydd som skyddar från solens strålar.

Välkommen in till Citykompaniet för fler tips och råd!

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Citykompaniet.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons