Annons
Baserat på pressmeddelande
Erik och Jimmy Nilsson, Tegsnäshus. Foto: Per Norell

Husleverantör köper tio tomter i Boviken – hoppas på byggstart under 2020: ”Jätteroligt att vi är på gång”

BOSTAD Villa- och fritidshustillverkaren Tegsnäshus gör en satsning i Skellefteå, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Annons

Marken som Tegsnäshus köpt är fördelat på två platser Boviken. Dels består det av två tomter nära Boviksbadet, och dels ett området öster om campingen vid Skataviken, på södra sidan av Bovikenvägen, där detaljplan finns för ytterligare åtta tomter.

– Det känns jätteroligt att vi är på gång i kommunen. Även om vi upplever en inbromsning i Sverige just nu är Skellefteå en expansiv stad och Boviken ett naturnära, attraktivt område dit många vill flytta och som passar våra hus, berättar Jimmy Nilsson, VD för Tegsnäs Group, i ett pressmeddelande.

Annons

Kända för Tegsnässkidan

Försäljning av de nya tomterna kommer att ske via mäklare, och företaget hoppas på att byggstart ska ske redan under 2020.

– Att vi satsar på Skellefteå hänger ihop med den spännande utvecklingen som sker i stan. Det finns en stark framtidstro här, inflyttningen kommer att öka och vårt koncept med modulbyggda personliga hus passar bra in hos de skelleftebor som vill bygga nytt. Vi gillar staden som är både naturnära, familjär och har ett bra hockeylag säger Erik Nilsson, Tegsnäshus.

Det finns en stark framtidstro här.

Bakom Tegsnäshus står Tegsnäs Group, ett företag som för den breda allmänheten är mest känt för anrika Tegsnässkidan.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Tegsnäshus
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons