Annons
Sponsrad artikel

BILDSPEL: Så blev Bogårdens nya köksutställning: ”Vi har byggt en upplevelsebutik”

ANNONS Elon Bogården på Erikslid i Skellefteå har nyligen färdigställt sin nya köksutställning.

Företaget bakom Elon Bogården har det senaste året förvärvat tre nya butiker; i Stockholm, Luleå och på söder i Skellefteå. Men även i lokalerna på Erikslid har det gjorts stora satsningar, främst på försäljningen av kök.

– Sedan vi flyttade hit 2016 har vi utvecklats varje år, och nu är vi stolta över att äntligen kunna presentera vår nya köksutställning, berättar Alexander Berglund, VD och delägare.

Den nya utställningen består av vinrum, vackra miljöer och sju fullt utrustade kök med allt du kan tänkas behöva.

Köken är till stor del inkopplade så att du själv kan prova till exempel hällarna.

– Köken är till stor del inkopplade så att du själv kan prova till exempel hällarna, säger Alexander som menar att kök behöver upplevas.

– Vi har sett att den här typen av upplägg går hem hos kunderna. Att bara titta på en bild av en produkt ger aldrig samma intryck som att faktiskt få klämma, känna och prova.

Inredningsdetaljerna som köken är stylade med kommer till stor del från Möbelmästarna i Byske.

Olika stilar

De sju köken går i olika stilar, färger och materialval för att ge maximal inspiration.

– Vi har försökt hitta en mix som tilltalar alla. Från enkla stilrena varianter till exceptionella kök utrustade med den absolut senaste elektroniken på marknaden, säger Alexander.

Vi har försökt hitta en mix som tilltalar alla.

Den som är intresserad av att köpa ett kök från Bogården får kostnadsfri hjälp med att rita upp det i 3D.

– En snygg verklighetstrogen bild på ditt blivande kök är ett viktigt steg i beslutsprocessen, säger Julia Boman, köksförsäljare.

Anpassa som du vill

Hos Bogården finns även förmånen att måttbeställa stommar och inredning, utan kostnadstillägg.

– Vi arbetar med den svenska tillverkaren Creoform som kan leverera helt kundanpassade kök. Till exempel kostar det inget extra att göra en stomme 57,8 cm istället för 60 cm, vilket ger en stor frihet att verkligen kunna ta fram ett drömkök som är perfekt för just ditt hus, säger Julia.

Köken i utställningen är i olika stilar.

Även bland färger finns maximal variation.

– Köken levereras i exakt den kulör du önskar.

Öppet som vanligt

Bland vitvaror och annan utrustning finns kända varumärken som Bosch, Husqvarna, Siemens och Miele – men även exklusiva designvarumärken som SMEG och Fjäråskupan.

Utifrån dina behov och din budget hittar vi vad som passar bäst till just ditt projekt.

– Utifrån dina behov och din budget hittar vi vad som passar bäst till just ditt projekt, säger Alexander som meddelar att Bogården har öppet som vanligt trots den pågående pandemin.

– Det blir ingen stor invigning som planerat, men det är fritt fram att besöka butiken på Erikslid under våra ordinarie öppettider, säger han.

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Elon Bogården.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons