Annons
Hemkörning och takeaway är två av lösningarna som finns för att minska kontakten mellan människor i rådande tider. Foto: Freepik

Uppdaterad lista: Dessa erbjuder avhämtning, utkörning och separata öppettider i Skellefteå

NÄRINGSLIV I tider av coronavirus har många företag anpassat sina verksamheter för att erbjuda säkra leveranser av mat och andra produkter.

Annons
  • Nedan finner du en uppdaterad lista på företag och restauranger som erbjuder take away, hemleverans och utökade öppettider för att göra det så säkert som möjligt för Skellefteborna att fortsätta handla lokalt – utan att behöva trängas och riskera smittspridning.

Observera att denna lista inte nödvändigtvis är komplett! Om du saknar någon finns det uppgifter längst ner i artikeln för hur näringsidkaren kan gå till väga för att komma med.

Pizzerior

Samtliga pizzerior i Skellefteå Kommun har avhämtning. Kolla in din lokala pizzeria hur du kan stötta genom att handla där. Glöm inte att slå en signal innan och beställa, så minimerar du väntetiden och köbildning.

Foodora

Följande restauranger, inom Skellefteå kommun, har utkörning via appen foodora.se. Var noga med att kolla så att de kör ut inom ditt bostadsområde! Du finner även öppettider, menyer och annan viktig information för att kunna göra ett tryggt köp.

Anslutna restauranger: Victoria Pizzeria, Restaurang Valentino, Taco Bar, Sushi Yoshitake, Pizzeria Mamma Mia, Pizza Haus och Junibackens Pizzeria.

MHL Online Mat

Följande restauranger har utkörning via appen MHL Online Mat. Var noga med att kolla så att de kör ut inom ditt bostadsområde! Du finner även öppettider, menyer och annan viktig information, för att kunna göra ett tryggt köp.

Anslutna restauranger: Wok n Roll, New GR, Firewood Pizzeria, Kungsgrillen, Brothers Pizzeria, Dallas Pizzeria, Sushi Yoshitake, The Bishops Arms, Anderstorg Pizzeria och Pizza Haus.

Annons

Egen utkörning

Följande matställen har egen utkörning. Ring upp Restaurangen för pris, utbud och annan viktig information för att göra ett köp.

Take Away

Följande matställen erbjuder maträtter för takeaway. Kolla in deras hemsida eller ring de för att ta reda på öppettider, menyer och annan viktig information.

Annons

Drive-in

Restauranger och Caféer med drive in.

McDonalds, Max (Centrum och Solbacken), Korvgubben, Krysset och Stigs Konditori.

Avhämtning i butiken

Följande butiker erbjuder att handla lokalt via deras nätbutiker för avhämtning i butiken eller med leverans via Postpaket.

Hemleverans

Följande butiker erbjuder hemleverans av era köp.

Annons

Separata öppettider

Följande butiker erbjuder andra öppettider för att du som kund ska känna dig säker då du handlar. Ring upp dessa butiker för att få svar på vilka tider och dagar du som kund kan komma in och ta del av deras utbud:

Vill du också synas här?

Skicka ett e-postmeddelande till info@megafonen.nu med en kort beskrivning om vad ni vidtagit för åtgärder/erbjuder för tjänster, samt en länk till er webbplats.

Att vara med i listan är kostnadsfritt.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons