Annons
Lars Winnerbäck Foto: Pressbild Knotan

Konsert med Lars Winnerbäck skjuts upp – till nästa år: ”Givetvis ett väldigt tungt beslut att ta”

MUSIK Det blir ingen konsert med Lars Winnerbäck i Skellefteå denna sommar.

Annons

Lars Winnerbäck skulle ha spela på Nordanåområdet i Skellefteå den 25 juli 2020, men konserten skjuts upp.

– Detta var givetvis ett väldigt tungt beslut att ta. Det här var såklart inte planen för sommaren 2020. Att flytta en stor och efterlängtad turné är inget lätt beslut och vi förstår att många biljettköpare planerat sin sommar efter konserterna, skriver Sofia Andersson Lundberg i ett pressmeddelande och förklarar:

– Att genomföra en så här stor turné involverar hundratals människor, en otrolig massa teknik, transporter och annat. Just nu har vi inga tillstånd att genomföra konserter för mer än 500 personer och vi vet inte när beslutet kommer att upphävas. Därför känner vi oss tvungna att ta det här beslutet nu, hur svårt och ledsamt det än är. Vi hoppas på förståelse för att situationen är helt unik även för oss och att vi tagit rätt beslut.

Annons

Revanschsommar 2021

Spelningen i Skellefteå kommer istället att ske den 24 juli sommaren 2021.

– Det känns enormt tungt att skjuta på delar av turnén. Tufft för musiker och tekniker, och tråkigt för publiken. Men jag har full förståelse för att det måste göras. Jag ser fram emot festivalerna och en revanschsommar 2021, säger Lars Winnerbäck i pressmeddelandet.

Biljetter till den konsert som skulle ha varit i sommar gäller för de nya datumen.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons