Annons
Sponsrad artikel
Inom kort ska skotrarna flyttas ut för att ge plats åt ännu fler båtar i utställningshallen på Yamaha Center i Skellefteå.

Gör plats för fler båtar i sin utställningshall: ”Intresset för båtar går uppåt”

ANNONS Yamaha Center i Skellefteå bygger om sin butik – och gör samtidigt plats för fler båtar i sin utställningshall.

Yamaha Center på Solbacken i Skellefteå är en butik som säljer fritidsprodukter för alla årstider.

– Vi har ett brett sortiment med allt från skotrar, mc, fyrhjulingar och vattenskotrar till båtar, släpvagnar, snöslungor och elverk, säger Johan Sundbom.

Utöver detta säljer de även tillhörande personlig utrustning.

Vi tar hand om din fritid.

– Vår slogan “vi tar hand om din fritid” passar bra in, säger Johan som i år berättar att de ska göra plats för fler båtar än vanligt i deras utställningshall.

– Yamaha har ett enormt stort båtsortiment – bara under varumärket Buster finns 20 modeller från 3,8 till 10 meter, säger Johan

Ny inredning är på väg upp på Yamaha Center i Skellefteå.

Direktleverans

De får så klart inte plats med alla, men utöver fiske- och roddbåtar ska de ta in tolv större modeller som kommer att finnas för direktleverans.

– Yamaha, med sina etablerade varumärken Yamarin och Buster, är kända för att ha riktiga kvalitetsbåtar. De hamnar alltid i topp när det görs tester, och andrahandsvärdet är bra eftersom de har så gott rykte, säger Johan som ser ett ökat intresse för att vistas på vatten.

Yamaha, med sina etablerade varumärken Yamarin och Buster, är kända för att ha riktiga kvalitetsbåtar.

– Försäljningen av vattenskotrar har gått ner något då marknaden börjar bli mättad, men rent generellt ser vi att intresset för båtar går uppåt. Allt däromkring – som vattenskidor, wakeboard och åkringar – efterfrågas också, säger Johan.

Bygger om

Redan idag finns åtta större båtar på plats i Yamahas utställningshall.

– Vi brukar ställa i ordning allt något senare, men vi ser att många vill klämma och känna redan nu så det är lika bra att göra i ordning det tidigare på våren.

Inne i själva butiksdelen håller också en del förändringar på att göras. Butiksinredningen blir ny och butiksytan har disponerats om.

– Det känns fantastiskt bra. Både för att vi på ett bättre sätt kan exponera produkterna, och för att vi kommer kunna ge kunderna ännu bättre service, säger Johan.

Tre nyheter från Yamaha 2020

NYA Yamarin 63BR En kraft- och lekfull bowrider på 6,3 meter.

FX SVHO Yamahas värsting i ny snygg mattsvart design.

Buster XXL Den 6,25 meter stora båten i nytt skrov som gör den bredare och rymligare invändigt.

Yamaha Center

Varugatan 8, Solbacken Skellefteå

Läs mer på: www.yamahacenterskelleftea.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Yamahacenter i Skellefteå.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons