Annons

Skapar event för kvinnor i Skellefteå: ”Peppa varandra och stärkas individuellt och i grupp”

NÖJE Skells Future Females. Det är namnet på ett nytt event för kvinnor som arrangeras av Josefine Lindholm och Nadia Wallmark.

Annons

Idén till konceptet utkristalliserade sig när frisören Josefine Lindholm klippte restaurangägaren Nadia Wallmark tidigare i år. De började prata om olika event, och insåg att det fanns en lucka att fylla.

– Det finns grupper av kvinnliga VD:ar och liknande som samlas och har en stark gemenskap, men vi vill skapa något för alla kvinnor, ung som gammal. Vi vill ha ett event där vi kvinnor kan peppa varandra och stärkas individuellt och i grupp, berättar Josefine.

Annons

RETORIKER & HÄLSOCOACH
Resultatet blev en kväll som arrangeras den 25 januari under namnet Skells Future Females. Under kvällen kommer bland annat retorikern Anna Ricknell, hälsocoachen Ann-Charlotte Pavval och representanter från Guldstadens tjej- och kvinnojour att föreläsa.

– Alla är de lokala kvinnor som har stora kunskaper inom sina områden. Det blir ämnen som fördomar, stresshantering och härskartekniker, säger Nadia.

TA MED MORMOR
På plats kommer även till exempel Make up store, tatuerare och fransförlängare att finnas.

– Det är företag som ägs eller drivs av kvinnor i Skellefteå, säger Josefine som hälsar att alla kvinnor är välkomna.

Annons

– Man kan komma ensam eller i ett tjejgäng. Gå med sin mamma, dotter eller mormor. Bara du är över 18 år är du välkommen och tanken är att oavsett vilken ålder du är ska du få ut något av kvällen.

Eventet pågår mellan 19.00 och 21.45. Totalt släpps 150 biljetter.

– Vi hoppas att det ska bli ett stort intresse så att det kan bli ett återkommande event. Det här är som sagt något som behövs i vår stad, säger Nadia

Artikeln publicerades i
senaste Megafonen – läs
hela tidningen här:

Klicka här för att läsa tidningen i helskärm.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons