Annons

Mattias Lindqvist with Trinity fyller 20 år – firar med jubileumskonsert: ”Större kör än någonsin”

NÖJE 22 februari blir det jubileumskonsert på Nordanåteatern i Skellefteå.

Annons

Hösten 1999 startade Mattias Lindqvist kören Trinity gospel. Sedan dess har kören uppträtt på festivaler, kyrkor och konsertscener, samt även bland annat gjort två album med helt eget material, en julsingel och youtubevideos.

Bland de många artister som kören samarbetat med finns The Ark, Samuel Ljungblahd, Peter Jöback, Sonja Aldén, Cyndee Peters och Frank Ådahl. De två sistnämnda finns även med på körens första CD-album.

Att de fyller 20 år vill nu Mattias Lindqvist with Trinity fira med en jubileumskonsert som de valt att  kalla ”Love In Concert 2.0” uppkallat efter en rad lyckade konserter som gått under namnet Love in consert.

Annons

– För att få en extra känsla av födelsedagsfest för både besökare och kören blir alla tidigare körmedlemmar inbjudna att vara med och sjunga på konserten, skriver kören i ett pressmeddelande.

Detta innebär att kören blir större än någonsin tidigare.

– Det kommer att bjudas på en härlig mix av gamla godingar och en del lite nyare material. Extra musiker och även en blåssektion kommer att finnas på scenen, samt två gästartister; Andre De Lange och Paris Renita som bland annat är känd från ”The Mamas”.

Konserten arrangeras på Nordanåteatern i Skellefteå lördag 22 februari 2020. Biljetterna släpptes tidigare i veckan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons