Annons

Molly Sandén åker på turné – kommer till Skellefteå: ”För oss var det självklart att boka henne igen”

NÖJE Efter två utsålda konserter på Cirkus i Stockholm ger sig Molly Sandén ut på Sverigeturné nästa år.

Annons

Molly Sandén är en av Sveriges mest streamade kvinnliga artister, och hennes album har hyllats av både kritiker och fans.

I december detta år sätter hon upp sin föreställning ”Molly Sandén – stark & svag & allting däremellan” på Cirkus i Stockholm. Föreställningen sålde snabbt slut – och nu står det klart att hon åker på turné i början av nästa år.

Annons

– Att döma av trycket efter biljetter till de två föreställningarna på Cirkus i december är det många som har längtat. Det mesta talar för att det blir likadant med den stundande turnén som når nitton svenska städer under mars och april, står det i pressutskicket från arrangören.

AVSKALADE VERSIONER
Föreställningen är en specialföreställning där sångerskan med avstamp i de senaste två skivorna till viss del omdefinierar sig själv, står det i pressmaterialet.

– Publiken kan förvänta sig avskalade versioner av hits som Sand, Rosa himmel och Det bästa kanske inte hänt än, allt med uppbackning från en ensemble bestående av David Larsson (vocoder, flygel, gitarr), Povel Olsson (slagverk) och Linnea Olsson (cello och bas).

Ett av stoppen på turnén blir i Skellefteå.

Annons

– Vi hade Molly Sandén i Skellefteå i början av juni detta år. Då sålde hon slut och levererande en fantastisk konsert en tisdagkväll. Efter det har hon släppt ett nytt album och blivit en av de största artisterna vi har i Sverige. Så för oss var det självklart att boka henne igen. Det känns även kul att denna konsert blir för en sittande publik, en mer intim musikupplevelse, säger Sofia Andersson Lundberg, For Events.

Konserten i Skellefteå är den 17 mars på Folkparken. Biljetter släpps idag 14/11.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons