Annons
Sponsrad artikel

Ny sängbutik i Skellefteå – med 45 dubbelsängar i lokalen: ”Allt under ett tak”

ANNONS Sömn är en av de viktigaste faktorerna för vårt välmående. “Att köpa en ny säng kan kännas som en djungel, men när du hittar rätt är det en riktigt bra investering”, säger Patrik Sandhu Wilén.

Sängmästarna öppnade sin butik i Ersmark den 17 juli denna sommar. Varumärket är nytt – men i butikens lokaler står 45 olika dubbelsängar från Sveriges sju mest välkända leverantörer.

– Vi driver även Möbelmästarna i Byske men ville göra en butik som endast specialiserar sig på sängar, berättar delägaren Patrik Sandhu Wilén och fortsätter:

– Rätt säng för just dig kan förbättra din sömn, och det bekräftas ofta av nöjda kunder som man träffar på stan. Det gör det här jobbet extra roligt.

Butiken i Ersmark är nyrenoverad och fylld av sängar.

Tillsammans har Patrik och hans kollegor över 100 års erfarenhet av sängförsäljning.

– Jag har till exempel varit med och sett utvecklingen i 32 år – från enklare sängar till vattensängar och moderna pocketfjädrar, säger Richard Palmgren.

KUNNIG PERSONAL
Just denna expertis, och att alla säljare är diplomerade sovexperter, gör Sängmästarna till ett ställe där du är säker på att få rätt hjälp.

– Att hitta rätt säng kräver en del engagemang. Beroende på vad din kropp behöver och vad du gillar kan vi hjälpa till att guida dig rätt, säger Patrik.

Priserna hos Sängmästarna är konkurrenskraftiga och pålitliga.

– Vi har som nämnt bara välkända varumärken som blivit marknadsledande av en anledning; att de gör bra sängar. De kampanjer vi har är också rikstäckande. Hos oss kan du känna dig säker när det kommer till prissättning, säger Patrik.

PRISGARANTI
Sängmästarna erbjuder prisgaranti.

– Vi är övertygade om att vi erbjuder lägsta pris på alla våra sängar.

Hos Sängmästarna hittar du sängar från Sveriges mest välkända varumärken.

Gällande öppettider har Sängmästarna provat en ny modell för att kunna ge bästa möjliga service. Onsdag till lördag har de öppet som vanligt, men söndag till tisdag kan du dessutom boka tid med en sängmästare.

– Då får du butiken för dig själv i en timme med någon av våra experter. Det kostar ingenting extra, och det finns inget köptvång, men vi får möjlighet att ge riktigt bra service. Det här är ett nytt sätt för oss att jobba, men vi tror att det kommer bli bra för både oss och våra kunder, säger Patrik.

Megafonen Native


 

 

Sängmästarna
i Ersmark

Öppettider för drop in:
Onsdag 10-19
Torsdag-fredag 10-18
Lördag 10-16

Kostnadsfri tidsbokning:
Söndag – tisdag via sängmästarna.se/boka eller 070-3189960

Få hela butiken för dig själv i 60 minuter med en sängexpert. Ingen extra avgift eller köptvång finns.

Hitta hit:
Fabriksvägen 34, 93441 Ersmark
Telefon: 070-3189960
www.sängmästarna.se


SPONSRAT INLÄGG: Hela denna sida är en annons från Sängmästarna i Ersmark.

Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons