Annons

Linnea Henriksson uppträder på Folkparken: ”Gjorde ett helt otroligt intryck sist hon besökte Skellefteå”

NÖJE Artisten Linnea Henriksson åker ut på turné – och gör ett av sina stopp i Skellefteå.

Annons

Senast Linnea Henriksson besökte Skellefteå var när hon uppträdde på En Flotte 2018. Den gången avslutades spelningen med ett dopp i älven.

– Hon tycker att det känns skönt att hon för uppträda på fastland och utan flytväst denna gång, säger Sofia Andersson Lundberg, For Events, och ler.

Denna gång sker spelningen på Folkparken den 30 november.

– Linnea gjorde ett helt otroligt intryck sist hon besökte Skellefteå då hon avslutade kapitlet för En flotte som är ett projekt som ligger oss väldigt nära. Vi är så glada över att hon kommer tillbaka med denna konsert som kommer bli lika bra men ändå något helt nytt. Lokalen är inte så stort med tanke på produktionen så det ska bli riktigt kul och mysigt att få uppleva en så exklusiv konsert med Linnea, säger Sofia.

Annons

Linnea har sedan hon slog igenom i början 2010-talet bland annat hunnit med tre soloalbum, ett antal programledarjobb och fått flera utmärkelser. Hon var dessutom med i Så mycket bättre 2018 och hade sin egen julshow på Grand Hotel under vintern som var.

Nu ser hon fram emot sin turné.

– Jag ska inte ljuga – jag älskar inte vår kalla årstid. Folk slutar heja på stan, den mörka kylan sätter sig på sinnet och en jullåt lurar i varje hörn och slänger omkring mitt hjärta bland minnen kopplade till just den låten. Mitt bästa sätt att hantera den tiden är att sjunga och istället för att göra det i min ensamhet känns det väldigt fint att få åka över Sverige igen med mitt älskade band. Allt blir bättre när man är tillsammans. Hoppas ni vill göra oss sällskap, säger hon i ett pressmeddelande.

Biljetter till spelningen släpps imorgon, tisdag.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons