Annons

Kulturslaget på Folkparken i helgen: ”En fullproppad gratisfestival”

NÖJE Aktiviteter och saker att titta på för alla åldrar.

Annons

På lördag arrangeras Kulturslaget på Folkparken i Skellefteå.

– Kulturslaget är en gratisfestival fullproppad med programpunkter som exempel hoppborgar, skatetävling, miniracing, teater, musik, teaparty, seminarium och så vidare. Vi bjuder även på varmkorv, kaffe, dryck och popcorn, säger Anders Svedjevik på ABF.

Är det här något nytt eller något som återkommer år efter år?

– Kulturslaget i den där tappningen är något helt nytt. Fördelen med namnet är att det inte är knutit till något speciellt datum eller plats, men om kulturslaget blir lyckat här på Folkparken 2019 så kommer vi göra om det 2020.

Annons

Varför ska man besöka detta event?

– Oj, det finns många varför. Se eller prova på olika hantverk, lyssna på bra musik, hoppa och studsa i hoppborgarna, lära sig hjärt- och lugnräddning, se skatetvävling, betrakta konstarten graffiti, förkovra sig på ett seminarium eller komma för att äta en korv och umgås. Jag kan fortsätta hur länge som helst…

Kulturslaget är till för alla åldrar och fritt att besöka.

– Det ska bli jätte roligt att vi ABF kan genomföra kulturslaget och personligen ser jag framemot en toppenlördag. Jag är upprymd, säger Anders

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons