Annons
Lisa Larsson & Robban Lindberg med finstämd musik fredag den 9 augusti på Edelvik trädgård. Foto: Pressbild

Händer i helgen 8-11/8: ”Sommardans, släktforskning och konserter”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

TORSDAG 8/8

Folkparken: Sommardans med Jannez på Folkparken i Skellefteå.

Norrvalla, bollhallen: I sällskap av 30 dinosaurier kommer du garanterat känna dig väldigt liten i närvaron av dessa jättar på Dinosaurs The Exhibition. Utställningen håller öppet fram till och med augusti.

FREDAG 9/8

Bureå: Bureå Hembygdsförening bjuder in ill Norrlands största släktforskningsevent med Buresläktet i fokus fredag och lördag denna helg. Spännande och intressanta föreläsningar kommer att ta dig med på en ”resa” från forntid till nu.

Skellefteå: Stadsvandringen för den som vill uppleva det gamla Skellefteå så väntar smultronställen som Stadsparken, Bryggarbacken, Bonnstan och Lejonströmsbron. Engelsk guide på fredagar.

Edelviks Trädgård: Traditionsenligt uppträder Lisa Larsson & Robban Lindberg med finstämd musik fredag den 9 augusti på Edelvik trädgårds scen. Duon tolkar Melissa Horn denna gång.

Rustique: Nattklubb, Fredagsklubben 30+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Norrvalla, bollhallen: I sällskap av 30 dinosaurier kommer du garanterat känna dig väldigt liten i närvaron av dessa jättar på Dinosaurs The Exhibition. Utställningen håller öppet fram till och med augusti.

Texas Longhorn, Bryggargatan bar, O’Learys, Grannen Pub, Bishops Arms, , New GR och Old Williams håller också öppet.

Annons

LÖRDAG 10/8

Bureå: Bureå Hembygdsförening bjuder in ill Norrlands största släktforskningsevent med Buresläktet i fokus fredag och lördag denna helg. Spännande och intressanta föreläsningar kommer att ta dig med på en ”resa” från forntid till nu.

Möjligheternas torg: Byamarknad på Torget i Skellefteå 9.30-14.00. Sortimentet varierar på marknadsdagarna. Exempel på varor som säljs är bröd, grönsaker som tomater och gurka, potatis, hembakta bakverk, jordgubbar, bär, sylt, saft, marmelad och lite annat gott.

Bonnstan: Traditionsenlig torgförsäljning i Skellefteås kyrkstad, Bonnstan. Varje lördag hela sommaren osar Bonnstan med tradition.

Norrvalla, bollhallen: I sällskap av 30 dinosaurier kommer du garanterat känna dig väldigt liten i närvaron av dessa jättar på Dinosaurs The Exhibition. Utställningen håller öppet fram till och med augusti.

Rustique: Nattklubb, 23+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Grannen, Bishops Arms, Texas Longhorn, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

SÖNDAG 11/8

Kyrkholmen: 11 augusti 18.00-20.00 kommer Joel Nunez med band till Kyrkholmen i Skellefteå med en stor sommarkonsert. En kväll där han bjuder på härliga sommarlåtar av artister som Elvis Presley, Roy Orbison, The Beatles, Eagles m.fl. Arrangemanget görs i samarbete med Skellefteå Landsförsamling.

Kurjoviken: Ikväll gästar storbandet, Boliden Big Band, ute vid Kurjovikens Sjökrog.

Folkparken: Sommarloppis på Folkparken. Fynda bland ett stort utbud av begagnade prylar eller sälj dina egna gamla saker och ge dem ett nytt liv. Varje söndag hela sommaren med start 16 juni till 11 augusti.

För tips om fler event, utställningar och föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons