Annons
  • Jubel Press photos

Från Summerburst i Stockholm – till Skellefteås idrottsgala 2019: ”Är så peppade”

NÖJE Förra sommaren låg de på Spotifys topp 50-lista och deras låtar har streamats över 70 miljoner gånger.

Annons

Den 26 oktober arrangeras Skellefteås Idrottsgala 2019. Galan finns till för att fira det lokala föreningslivet och även för att utse vinnare inom åtta olika kategorier.

På galan kommer det även att vara underhållning och nyligen har det blivit klart att Jubël kommer att uppträda.

– Jag har haft kontakt med bokaren men även bandet själva och killarna är så peppade på att få göra detta! Det kommer bli mycket bra tror jag, säger Sabina från arrangörsgruppen i ett pressmeddelande.

Annons

Duon Jubël, som består av Sebastian Atas och Victor Sjöström, ligger bakom flera hits de senaste åren. Deras mest spelade låt är en cover på ”Dancing in the moonlight” som spelats över 63 miljoner gånger på Spotify.

– Idén med musiken är att den skall ge värme och feel-good vibes till dem som lyssnar, säger Sebastian och Victor i pressmeddelandet.

ALLMÄNHETEN KAN NOMINERA
Gällande utmärkelserna på själva galan så är nomineringen öppen för alla. Fram till den 26 augusti kan föreningar, klubbar, idrottsutövare och allmänhet skicka in förslag.

– Efter att en första, öppen nominering skett till samtliga kategorier, så kommer galans oberoende jury att utifrån de inlämnade nomineringsbidragen göra ett urval och gallra fram 3 finalister per kategori, skriver arrangören och fortsätter:

– Dessa kommer sedan att publiceras offentligt i början på september. Allmänheten inbjuds att rösta på dessa 3 finalister i respektive kategori. Sista dag att lämna sin röst är 11 oktober.

Utifrån de inlämnade rösterna kommer sedan juryn lägga sina. De vinnande bidragen avslöjas på galakvällen.

Lyssna på Jubël här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons