Annons

Allsång på Nordanå med Saga och Mattias: ”Att sjunga tillsammans har ingen åldersgräns”

MUSIK För tredje året i rad bjuder Saga Eserstam och Mattias Kågström in till Allsång på Nordanå vid fyra tillfällen denna sommar.

Annons

På den snäckformade utomhusscenen på Nordanå arrangeras Skellefteås motsvarighet till Allsång på Skansen. På scenen står sångaren och skådespelaren Saga Eserstam tillsammans med musikern Mattias Kågström.

– Efter Bosse Löfbom slutade med ett liknande koncept på Nordanå på 80-talet så har det funnits ett tomrum, och för tre år sedan drog vi igång Allsång på Nordanå igen, berättar Saga när jag träffar henne och Mattias på Nordanå Café & Bar.

Annons

Konceptet har varit populärt och lockat fler än 100 personer varje gång, men det finns plats för fler.

– Det är gratis att komma, och det går lika bra att sitta på en filt i närheten som att placera sig längst fram och sjunga med i alla låtar, säger Saga som gillar konceptet med allsång.

– Människor har ett uppdämt behov av att sjunga och det är härligt att göra det tillsammans. Det blir en härlig gemenskap, säger hon.

HEMLIG GÄST
Förutom ett tiotal allsångslåtar bjuder Saga även på några solon och en story kring det tema som är satt för den aktuella kvällen. En hemlig gäst dyker också upp.

– Det är en fullmatad timme, en riktig show, säger hon.

För vem passar det här?

– För alla. Allt från barnfamiljer till pensionärer. Att sjunga tillsammans har ingen åldersgräns.

Saga och Mattias hoppas självklart på fint väder, men vid eventuellt regn håller de till inne på Nordanå istället.

Allsången startar 18.00 på onsdagar den 24 & 31 juli samt 7 & 14 augusti.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons