Annons

Läs Megafonen nr 6-7 här – tema sommar 2019

TIDNINGEN Här hittar du Megafonentidningen nr 6-7 2019.

Annons

Klicka här för att läsa tidningen i helskärm.

I månadens nummer av Megafonentidningen kan du läsa om den nya crêperia som Kicki & Ian Bridges ska öppna i Skellefteå, planerna på ett Escape Room som Joakim Norström har, hur Skellefteå AIK Cykel vill bygga en bike park på Vitberget och om My Rutdal som studerat musik i Hollywood.

Dessutom skriver vi om guidade turer i Skellefteå, Stadsfesten, Allsång på Nordanå, Seinabo Sey, det nya rökförbudet och Northvolts miljardbygge.

Missa inte heller Therese Erikssons krönika, Samuel Söderlunds filmtips, Susanne Sigårdens recept, månadens korsord, Lars Lindbergs sportsida, årets glasstest eller sommarmode med Josefine Norqvist och Simon Bäckström

Trevlig läsning!

Dyker inte tidningen upp ovan? Klicka här »
Läs tidigare nummer av Megafonen här »


Kontakta oss »

Annonsera »


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons