Annons
Krutov spelar på O'Learys i helgen. Foto: Press

Händer i helgen 10-12/5: ”Partyband, hälsodag, musikalteater och grissläpp”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

FREDAG 10/5

Västerbottensteatern: I samarbete med Musikalakademien i Umeå presenterar Västerbottensteatern Relativitetsteorin – en musikal av Neil Bartram och Brian Hill. Relativitetsteorin är en musikal om en grupp unga människor som på en obestämd plats reflekterar över livet och vem man är i förhållande till andra. 19.00 på fredag och lördag.

Rustique: Nattklubb, Fredagsklubben 35+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, Grannen, O’Learys, Allstar, Scandic, Grannen Pub, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Annons

LÖRDAG 11/5

Scandic Hotell: Hälsodagen. Den 11 maj blir en dag fylld med inspiration, kunskap och glädje. Här får du som besökare strosa bland utställare, ta del av föreläsningar, gå på yoga och skrivarworkshops. Under dagen ingår även lunchbuffé, te, kaffe och lättare tilltugg.

Anderstorpsalen: Skellefteå musikkår och Brahestads orkester från vår finska vänort möts för en vårkonsert. Den blandade repertoaren kommer inte att göra publiken besviken! Sångsolist Lovisa Holmgren.

Solbacken: Skellefteå Bilträffkl 20.00 på Solbackens handelsområde utanför Dressman/Kappahl (Mittemot Ica Maxi), parkerar bilarna och gårrunt och minglar och kollar in alla snygga åk.

Nordanå Café & Bar: Reclaim The Music firar 10 år med en ”klubbspelning” på Nordanå Bar & Cafe. De spelar tre set under kvällen. Ta med vänner och mingla med musik, dryck och mingelvänlig mat.

Hallen, Nordanå: OBS! Superviktigt – Norrlandsoperan. En föreställning om vad som är viktigt i livet, med lyrisk dans, sånger och vackra kimonos. Med största allvar delas det ut visdom, tips och funderingar på vad som är bra att få veta om livet när man är barn (och vuxen med för den delen). En dansig och pratig föreställning som med humor och viga kroppar går igenom livets ABC.

Västerbottensteatern: I samarbete med Musikalakademien i Umeå presenterar Västerbottensteatern Relativitetsteorin – en musikal av Neil Bartram och Brian Hill. Relativitetsteorin är en musikal om en grupp unga människor som på en obestämd plats reflekterar över livet och vem man är i förhållande till andra. 19.00 på fredag och lördag.

Skellefteå Kraft Arena: Norrlands största och äldsta veteranfordonsklubb arrangerar fordonsutställning 11-12 maj 2019, Skellefteå Kraft Arena. Bilar, kuriosa, mopeder, motorcyklar, tävlingsfordon m.m.

O’Learys: Krutov spelar på O’Learys från cirka 21.30. Ålder: Från 18 år och uppåt.

Verandan: Nattklubb 20+ på Klubb V, UV-party. Öppet 22.00-02.00.

Rustique: Nattklubb, Lördagsklubben 23+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, Grannen, O’Learys, Allstar, Scandic, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

SÖNDAG 12/5

Järvtjärn: Kom och upplev när grisar släpps ut i det fria. Gården håller öppet kl 11-15. Grisarna släpps ut kl 12.

Anderstorpsaulan: Släpp sångarne loss – det är vår! En minnesvärd konsert med texter och musik av Hasse och Tage och Povel, ystert framförd av Da Capo och Skellefteå kammarkör med ackompanjemang av Holmström-Bergner Trio. Dirigent Leif Åkesson.

Skellefteå Kraft Arena: Norrlands största och äldsta veteranfordonsklubb arrangerar fordonsutställning 11-12 maj 2019, Skellefteå Kraft Arena. Bilar, kuriosa, mopeder, motorcyklar, tävlingsfordon m.m.

Bishops Arms: Varje söndag fram till sommaren är det åter dags för pubquiz. Quizmastern, Patrik Jonsson, ställer frågorna och gästerna försöker svara rätt och vinna fina priser.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons