Annons

Konsert för allas rätt till utbildning: ”Skickar alla insamlade pengar direkt till Malala Fund”

MUSIK På internationella kvinnodagen arrangeras välgörenhetskonserten Kvinna på Nordanåteatern.

Annons

Skellefteåbandet Window Weather, som tidigare spelat som bland annat förband till Lisa Nilsson och på Trästockfestivalen 2018, kommer tillsammans med handplockade musiker stå för musiken på välgörenhetskonserten.

Med konserten vill Window Weather med vänner hylla kvinnliga musiker, både mer och mindre kända, och samtidigt bidra till ett viktigt ändamål.

Annons

– Vi är otroligt tacksamma för våra sponsorer som täcker alla omkostnader och gör det möjligt att skicka alla insamlade pengar direkt till Malala Fund utan undantag, säger Magda Hellgren som tillsammans med Judith Arnason arrangerar KVINNA.

Malala Fund är nobelpristagaren Malala Yuosafzais organisation som jobbar med allas rätt till utbildning. Före, under och efter konserten kommer möjlighet att skänka pengar till välgörenhetsorganisationen finnas.

Konserten, som har helt fritt inträde och är öppen för alla, börjar 19.00 den 8 mars på Nordanåteatern.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons