Annons

Jessica Andersson gör comeback på konsertscenen – kommer till Skellefteå

MUSIK Jessica Andersson har medvetet legat lågt under senaste året – men i vår är hon tillbaka på konsertscenen med sin första soloföreställning.

Annons

Föreställningen ”På dejt med Jessica Andersson” kommer till Skellefteå den 13 april 2019. Det blir hennes första soloföreställning under hennes långa karriär som bland annat innehållit en Melodifestivalvinst 2013 med ”Give me your love”.

– När jag var 29 år var jag en debutant i de stora sammanhangen. Sedan dess har det hänt så mycket i mitt liv. Jag har haft en ledande roll i musikalen Little Shop of Horrors och till och med vunnit Guldmasken. Jag har vunnit finalen av Lets Dance, med tre miljoner tittare. Jag har sett min son växa upp och börja intressera sig för musiken. Jag är så tacksam för allt. Nu ska jag presentera mina erfarenheter och hemligheter i en färgstark show, säger Jessica Andersson i ett pressmeddelande.

Det var ett tag sedan den breda publiken hörde henne live på scenen. Istället har hon etablerat sig som programledare med serien ”Ensam mamma söker” och som nämnt deltagit i bland annat Lets Dance.

I den nya konserten lovar hon att berätta allt hennes publik vill veta.

– Jag slängdes in i branschen, helt grön. Men efter alla omtumlande händelser under de senaste 20 åren känner jag att jag fått regnbågens alla färger, säger Jessica.

Konserten genomförs Nordanåteatern den 13 april 2019.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons