Annons
Mammas Nya kille firar jul på måfå på Nordanåteatern hela helgen. Foto: Pressbild

Händer i helgen 23-25/11: ”Mammas nya kille på besök, revy-premiär och skyltsöndag i Skelleftehamn”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

Fredag 23/11

 Verandan: Premiär för julbords-revyn på Verandan. Möt Svarttjärns nya & välkända karaktärer för en ny stekhet & fartfylld revy. Nytt mål i Svarttjärn – 120 invånare 2030 Efter en rejäl spånskiva i Svarttjärn kom mötet fram till ett snabbt beslut att ge sig in i energibranchen. Anledningarna är många och tydliga: Henry har bra kontakter inom välkända kretsar. Slip-Sten hade wattkoppor som liten. Gunder är given, han är både sladdbarn & dyselektriker…

Stadsbiblioteket: Fredagslek på Stadsbibliotek. Med drama, sång och ramsor upptäcker vi bilderböckernas värld. För barn 0-6 år i vuxens sällskap. Fri entré.

Nordanåteatern: Mammas Nya kille firar jul på måfå på Nordanåteatern. Göm chokladasken, förankra julgranen i taket, dubbelkolla att du har jordfelsbrytare och glöm levande ljus för nu plingar det på dörren… När Mammas Nya Kille firar jul sker det planlöst och bland de ogenomtänkta julfirarna hittar vi en skönsjungande Markko, en slumpstyrd Mirjo, en julilsken Lars Stenberg, en oefterhärmlig Thunder, en soltörstande Jessica samt Katla som trippar fram på tårna. Spelas 23, 24 och 25 november.

Västerbottensteatern: HasseåTages jul spelas  19.00 på fredagskvällen på Västerbottensteatern.

Brygg CC: #Fredagsbrygg, ålder: 35+. Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Allstar, Scandic, Grannen Pub, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 24/11

Nordanåteatern: Mammas Nya kille firar jul på måfå på Nordanåteatern. Göm chokladasken, förankra julgranen i taket, dubbelkolla att du har jordfelsbrytare och glöm levande ljus för nu plingar det på dörren… När Mammas Nya Kille firar jul sker det planlöst och bland de ogenomtänkta julfirarna hittar vi en skönsjungande Markko, en slumpstyrd Mirjo, en julilsken Lars Stenberg, en oefterhärmlig Thunder, en soltörstande Jessica samt Katla som trippar fram på tårna. Spelas 23, 24 och 25 november.

Hallen, Nordanåområdet: BOLO BOLO – Norrlandsoperan. En unik scenkonstupplevelse för både stora och små. Gör er redo för kitsch, neon och 500 kg salt i schweizisk/koreanska koreografen YoungSoon’s föreställning BOLO BOLO. Med musik, ljud och rörelse tar hon med publiken på en magisk resa som lämnar spår av harmoni och välbefinnande.

Klubb V: Klubb V. Ålder: 20+ Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: #Lördagsbrygg, ålder: 25+ (rekommenderad ålder). Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Allstar, Scandic, Grannen Pub, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Söndag 25/11

Skelleftehamn: Välkommen till Skyltsöndag i Skelleftehamn! Skyltsöndag kommer i år att vara längs gångvägen utanför Din fest och delar av den stora parkeringen mellan Din Fest och Ica.
Parkering hänvisas till Örjanshallens parkering. Pågår mellan 12.00-15.30.

Nordanåteatern: Mammas Nya kille firar jul på måfå på Nordanåteatern. Göm chokladasken, förankra julgranen i taket, dubbelkolla att du har jordfelsbrytare och glöm levande ljus för nu plingar det på dörren… När Mammas Nya Kille firar jul sker det planlöst och bland de ogenomtänkta julfirarna hittar vi en skönsjungande Markko, en slumpstyrd Mirjo, en julilsken Lars Stenberg, en oefterhärmlig Thunder, en soltörstande Jessica samt Katla som trippar fram på tårna. Spelas 23, 24 och 25 november.

Möjligheternas torg: Den 25 november är det FN:s internationella dag för avskaffande av våld mot kvinnor. För detta genomförs en Ljusmanifestation på torget i Skellefteå mellan 19.00-20.00. Guldstadens kvinnojour och Guldstadens tjejjour kommer att finnas på plats och dela ut ljus till de som vill delta.

Bishops Arms: Varje söndag fram till jul är det återigen dags för pubquiz. Quizmastern, Patrik Jonsson, ställer frågorna och gästerna försöker svara rätt och vinna fina priser.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons