Annons
Mimi Werner Foto: Peter Knutson

Ny artist till årets idrottsgala i Skellefteå: ”Mimi har en varm och härlig framtoning”

NÖJE Ytterligare en artist är klar för Skellefteås nya idrottsgala som arrangeras 27 oktober.

Annons

Sedan tidigare är det klart att den svensk-amerikanska artisten Rhys och radioprofilen Farao Groth kommer att delta på Skellefteås nya idrottsgala.

Nu står det även klart att artisten Mimi Werner ska spela. Mest bekant för svenska folket är Mimi från Melodifestivalen där hon tävlat med två egenskrivna låtar.

– Hennes musik har genererat i miljoner streams på spotify, hon har genomfört hundratals spelningar bl a på Svenska Idrottsgalan, Nyhetsmorgon, Bingolotto, Lotta på Liseberg och andra TV-produktioner, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Mimi är även aktuell med ny singel som släpps i höst och en julturné tillsammans med pojkvännen Brolle, ”Winter Classic Tour”.

– Mimi har en varm och härlig framtoning, jag tror hon kommer vara ett perfekt inslag på Skellefteå Idrottsgala, avslutar Sabina Jonsson som ligger bakom galan tillsammans med Lars Lindberg.

Skellefteås idrottsgala är ett arrangemang som riktar sig till alla som har en koppling till den lokala idrotten: idrottare, tränare, domare, klubbar, familjer och vänner.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons