Annons
Bastard Burgers öppnar i Skellefteå. Foto: Bastard Burgers

Nu är det klart – Bastard Burgers öppnar i Skellefteå: ”Redo att sätta igång byggandet”

MAT En av Sveriges just nu snabbast växande streetfood-kedjor kommer till Skellefteå.

Annons

Redan i mars berättade Megafonen om att Bastard Burgers var nära att skriva kontrakt med en hyresvärd i Skellefteå, men sedan hördes inget mer från företaget – förrän nu.

På Instagram berättar de om etableringen.

– Godmorgon Sverige, och framförallt godmorgon Skellefteå! Detta innebär att vi äntligen kan berätta att vi öppnar upp i Skellefteå, vi öppnar i år och vi öppnar på Nygatan nära torget, skriver företaget och fortsätter:

– Skellefteå är nog den stad vi just nu får mest förfrågningar ifrån så det är jävligt kul att nu vara redo att sätta igång bygget! Vi ses innan årsskiftet.

Den första Bastard Burgers-restaurangen öppnade i Luleå för cirka två år sedan. Efter det har de blivit hyllade som en av Sveriges bästa hamburgerställen och hunnit etablera sig i ytterligare sju städer – och har fyra nya restauranger, inklusive Umeå och nu Skellefteå, på gång.

– Vi hade redan från starten en plan om att kunna expandera konceptet, men vi hade inte räknat med att det skulle gå så här snabbt, har Simon Wanler, VD, tidigare berättar för Megafonen.

Konceptet är enkelt: Att servera Sveriges bästa hamburgare utan att ta några genvägar när det gäller råvaror.

– Vi som startat kedjan är genuint intresserade av burgar-kulturen och började med att ta fram riktigt bra mat, och har sedan byggt konceptet kring det med inredningsstil, musik och känsla, säger Simon och fortsätter:

– Gensvaret har varit enormt i hela Sverige och det är därför etableringstakten blivit så hög. Vi har märkt att vi har något riktigt bra på gång.

Uppdaterat 10.24:

Det är Athletic Stores tidigare lokaler på Nygatan hamburgerkedjan ska öppna på. Det skriver Norran.se.

– Vi kände att vi ville ha en bra liten lokal där man kan få fram vår känsla och det ska vara lättillgängligt att ta sig in och ut. Den här lokalen påminner väldigt mycket om den i Luleå och det fastnade vi för, säger Simon Wanler till Norran.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons