Annons
Rhys. Foto: Pressbild

Sverige-artisten Rhys kommer till Skellefteås idrottsgala i höst

NÖJE Den 27 oktober arrangeras Skellefteås Idrottsgala 2018.

Annons

Skellefteås idrottsgala är ett arrangemang som riktar sig till alla som har en koppling till den lokala idrotten: idrottare, tränare, domare, klubbar, familjer och vänner.

Bakom arrangemanget står eventbyrån Sabina Consulting och sportprofilen Lars Lindberg.

– Jag tycker detta projekt är extra roligt för att det involverar så många människor, nästan alla på vår ort berörs av idrotten på ett eller annat sätt och det är kul att få rodda en sån här gala där alla är så grymt positiva. Det ger en härlig energi, säger Sabina Jonsson, projektledare.

Sabina Jonsson och Lars Lindberg

Lars Lindberg, som är initiativtagare till galan, är glatt överraskad över det gensvar som varit från skellefteborna så här långt. Han menar att det finns många idrottare som inte alltid får synas och idrottare som förtjänar lite extra uppskattning. Att många andra delar den tanken med honom tycker han är fantastiskt.

– Att belysa den bredd på spetsen det finns i Skellefteås idrottsliv är viktigt. Skellefteå är en idrottsstad och intresset är enormt. Sett till stadens storlek har Skellefteborna extremt mycket att vara stolta över och med den här galan kan några av dem få lite extra uppskattning och uppmärksamhet. Det hoppas jag kan leda till ännu större motivation, säger Lars.

På idrottsgalan kommer den svensk-amerikanska artisten Rhys att spela. Hon slog igenom med sin debutsingel ”Swallow your Pride” för två år sedan och har efter det levererat flera hits och spelas frekvent på radiokanalerna.

Idrottsgalan äger rum den 27 oktober på Verandan, Skellefteå Stadshotell.

Lyssna på Rhys här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons