Annons

Hitmakande duo till Skellefteå när Verandan öppnar upp nattklubben efter sommaren

NÖJE Vigiland – som toppat flera listor med hits som Shots & Squats, Friday Night och UFO – kommer till Klubb V den 1 september.

Annons

Duon Vigiland, som består av Claes Remmened Person och Otto Pettersson från Västervik, slog igenom 2014 med låten UFO och följde året efter upp med singlarna Addicted och Shots & Squats – varav den sistnämnda blev en av sommaren 2015 års mest spelade låtar.

Sedan dess har de släppt ännu mer musik och så sent som i juni 2018 kom deras nya EP med fyra färska låtar som direkt börjat klättra på listorna. Totalt spelas Vigilands låtar nära fem miljoner gånger på Spotify – varje månad.

Lördag den 1 september kommer duon till Skellefteå för att spela på Klubb V.

– Vi är heltaggade på att välkomna Vigiland till Klubb V och självklart även att välkomna alla nattklubbsgäster tillbaka efter sommaren. Vi längtar redan till att få se alla glada människor och känna dansgolvet koka, säger Emma Lundmark, Hotel Manager på Stadshotellet i Skellefteå.

Lyssna på Vigilands
mest spelade låtar här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons