Annons

Händer i helgen 20-22/4

Annons

Arkivbild: I helgen spelas den årliga domarcupen uppe på Norrvalla.

NÖJE Domarcupen i fotboll, fiskefest och föreställningar. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Fredag 20/4

Norrvalla: Hela helgen spelas årets upplaga av Domarcupen. Arrangören meddelar att det är rekord många lag, som deltar i cupen detta år. Spelschema och tider hittar man HÄR!

Västerbottensteatern: Teatern Glupahungern, del 1 och 2, med och av Ellenor Lindgren spelas på Västerbottensteatern. Berättarföreställningen bygger på boken ”Glupahungern” skriven av Bodenfödda Andrea Lundgren.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Allstar, Scandic, Grannen Pub, O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 21/4

Norrvalla: Hela helgen spelas årets upplaga av Domarcupen. Arrangören meddelar att det är rekord många lag, som deltar i cupen detta år.

Nordanå, hallen: Dump är en föreställning som hanterar teman som vänskap och gemenskap, om likheter och olikheter och om hur livet blir roligare när det levs tillsammans med andra. Rytmer och toner i en fyndig scenografi ackompanjerar berättelsen om några figurer i gemenskapens utmarker. Regi: Tobias Morin, Medverkande: Lina Hognert och Saga Eserstam, Scenografi och kostym: Ulla Karlsson. För barn 5- 9 år.

Västerbottensteatern: Västerbottensteaterns stora dramakomedi under 2018, Släktkalaset, spelas både fredag och lördag denna helg. Fritt efter Maria Bloms Masjävlar. Plogad genom Västerbottnisk mylla av Martin Lindberg. I bearbetning och regi av Bobo Lundén. 15.00 på lördagen.

Folkparken: Fiskefesten är en mötesplats med något för alla – gammal som ung, nybörjare som proffs! Kom och träffa kända sportfiskeprofiler, betesbyggare, flugbindare, naturvårdare, föreningar, organisationer och företag som visar säsongens nyheter. Fri entré.

Anderstorpsaulan: Körshow med Vocal Six, Gambyssa, RöstRätt och Körvarning under ledning av Rose-Marie Löfgren Häglund och Helen Lundmark. Kommer bli en hejdlös körshow med alla dessa körer inblandade.

Lördag den 21 april 18.00 i Anderstorpssalen, Skellefteå.

Klubb V: Nattklubb 20+. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Nattklubb 35+, öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Allstar, Scandic, Grannen Pub, O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Söndag 22/4

Norrvalla: Hela helgen spelas årets upplaga av Domarcupen. Arrangören meddelar att det är rekord många lag, som deltar i cupen detta år.

Bishops Arms: Varje söndag fram till midsommar är det populära söndagsquizet på Bishops. Från kl. 18 drar kvällens quizmaster igång tävlingen.

Nordanå: Jacob Dahlgren ”Abstract space” pågår i Skellefteå Konsthall. I utställningen ”Abstract space” visas ett urval från Jacob Dahlgrens lekfulla bildvärld där han använder sig av abstrakta detaljer från vår omgivning och konstruerar nya verk av vardagliga föremål i klara färger, ofta kombinerade i ränder, rutor och grafiska mönster.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons