Annons

Småstadsliv gästar stan

Annons

Foto: Marias of Sweden

NÖJE I ett hejdlöst tempo rullar den ena Småstadslivkaraktären in efter den andra i ett fyrverkeri av galenskap i bästa Småstadslivsanda.

2016 var senast denna produktion gästade Skellefteå och Verandan. Nu har det återigen blivit dags att få bekanta sig med dessa olika karaktärer, då en ny show är ute på turné under våren 2018.

I ett hejdlöst tempo rullar den ena Småstadslivkaraktären in efter den andra i ett fyrverkeri av galenskap i bästa Småstadslivsanda. Och den stora frågan är nu varför Tony lämnade den trygga dansbandsscenen, för en by där förståndet för länge sedan sett sitt bäst före datum. Svaret på den frågan finns i denna föreställning från en folkpark i en by ur den djupa Hälsingeskogen, så beskriver arrangören showen.

– Småstadsliv gästade oss senast 2016 och det var en väldigt uppskattad och härlig kväll så vi ser glatt fram emot fredagen 27 april då de kommer tillbaka till oss, berättar Emma Lundmark, Hotellchef på Stadshotellet och lägger till.

– Vi är superglada att vi blir en del av deras turné och är övertygade om att de kommer bjuda på mycket humor och en fantastisk kväll, säger Emma.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons