Annons

First Aid Kit till Skellefteå

Annons

First Aid Kit och Magnus Carlson. Foto: Pressbild

NÖJE First Aid Kit befinner sig just nu på en världsturné och har bland annat uppträtt på talkshowen Letterman och The Ellen DeGeneres Show. I sommar gör de just nu två Sverigespelningar – och en är i Skellefteå.

Duon First Aid Kit, som består av systrarna Klara och Johanna Söderberg, har sedan starten 2007 vuxit till en av Sveriges största musikexporter. De har släppt fyra fullängdsalbum, turnerat runt hela världen och toppat globala listor med låtar som ”Emmylou” och ”Lion’s roar”.

Efter att de avslutat sin pågående världsturné väntar ett antal spelningar i sommarsverige – och nu är det klart att Skellefteå är en av städerna som får besök.

– Det här är den största satsningen vi någonsin gjort. Vi har kämpat hårt för detta, och nu när allt är klart känns det nästan overkligt. Vi är väldigt glada att vi får skapa denna kväll här i Skellefteå och tror det kommer bli fantastiskt, säger arrangör Sofia Andersson Lundberg, For Events.

Som förband finns Magnus Carlson, sångaren från Weeping Willows, med.

Spelningen kommer äga rum 14 juli på Nordanåområdet i Skellefteå och är en av två spelningar i Sverige i sommar.

Lyssna på First Aid Kid här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons