Annons

Stort tryck på biljetterna

Annons

NÖJE Totalt i Sverige har över 50.000 biljetter redan sålts till höstens Skifs-show ”Bitar ur mitt liv” som bland annat kommer till Skellefteå.

På flera ställen börjar platserna nu ta slut och därför släpps ytterligare föreställningar. I Skellefteå har en extra föreställning satts den 9 november som kompletterar den ursprungliga konserten 10 november.

”Bitar ur mitt liv” är en show om Björn Skifs mer än 50-åriga karriär där han tar med publiken på en musikalisk tidsresa, live på scen.

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester. Det ser jag fram emot, säger Björn Skifs i ett pressmeddelande.

Föreställningen i Skellefteå genomförs på Skellefteå Kraft Arena.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons