Annons

Pris till Skellefteåföretag

Annons

NÖJE For Events fick under onsdagskvällen ta emot pris under evenemanget Sweden Live: Live-Apan för Årets Nyskapare.

Skellefteåföretaget For Events prisades under onsdagskvällen. På plats i Norrköping för att ta emot priset fanns Sofia Andersson Lundberg och Reema Raja Riaz.

For Events står bakom många event i Skellefteå och ligger bland annat bakom ”En Flotte” som blivit en succé de två senaste åren.

– Detta pris är det finaste vi kan få. Vår vision har alltid varit att med vår enorma kärlek till upplevelser försöka vara nyskapande och kreativa i så många fall som möjligt både när det gäller företagsarrangemang och offentliga arrangemang. Därför är det är en stor ära att få ett pris som branschen tycker ha utvecklat svensk livemusik. Tack all personal, samarbetspartners och kunder. Speciellt tack till alla som gjort En Flotte möjligt. Projektet kväver mod, utan er hade vi aldrig vågat, säger Sofia Andersson Lundberg.

Juryns motiveringen för Årets Nyskapare lyder:

”Med en stor dos nyfikenhet, innovationsförmåga och framför allt mod har årets nyskapare inte bara förgyllt Skellefteå med omnejd med konserter i ordinarie lokaler och arenor, utan också med driv och målmedvetenhet skapat ett helt nytt och unikt evenemang. ”En Flotte” har lockat en tusenbövdad publik, och dessutom attraherat några av landets största artister – att uppträda på en flotte i Skellefteälven”

LiveApan är ett pris som instiftats av de ledande turnébolagen och delas ut i samband med Sweden Live Music Conference. Pristagaren är svenskt arrangörsbolag som under föregående år, eller under en längre tid bidragit med betydande insatser för svensk livemusik.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons