Annons

Händer i helgen 24-26/11

Annons

I helgen arrangeras Dans i Novembermörkret på lördag och söndag. Arkivbild: Patrick Degerman

NÖJE Dansföreställningar, teater och artister. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Fredag 24/11 2017

Västerbottensteatern: I onsdags hade Danslektionen premiär på Västerbottensteatern. Danslektionen är en dråpligt rolig romantisk komedi som inte kommer lämna någon oberörd. Den spelas i helgen fredag och lördag.

Verandan: Premiär för Verandans ”Julbord med Svarttjärn” klockan 18. Föreställningen är dock slutsåld.

Klubb V: Nattklubb, ålder: 18+. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Nattklubb med den nya rekommenderade åldersgränsen 35+. Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Scandic, O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 25/11 2017

Västerbottensteatern: Med Familjeimpro vänder sig UngHästen till hela familjen med en föreställning byggd helt på improvisation. Som vanligt när det gäller improvisationsteater så spelar vi scener helt utifrån förslag och idéer från vår publik. 13.00 och 15.00.

Landskyrkan: Årets Work Together-konsert är en kväll full med överraskningar för alla åldrar. En konsert med musik, dans, teater, artister, körer, talare, inspiration och ljusshower. Allt överskott från konserten går till utsatta i Skellefteå genom Frälsningsarméns Julgryta.

Nordanåteatern: Skellefteå Dans och Balett arrangerar årligen dansföreställningen ”Dans i Novembermörkret”. I föreställningen medverkar barn, ungdomar och vuxna från Skellefteå Dans och Balett. Medverkar gör även gäster från både Estetiska programmet dans (Skellefteå), Svenska balettskolan (Piteå), Musik och dansskolan (Piteå), Umeå internationella gymnasium, Balettakademien (Umeå). Föreställningen är i två delar som visas 18.00 på lördag och söndag.

Mullberget: The Wunderbaum Band in concert ska spela in en video på Mullberget i samband med en konsert och ser gärna att det kommer många för att lyssna och delta i videon. Anmälan krävs.

Klubb V: Nattklubb med hiphop-duon Näääk & Nimo på scenen. Ålder: 20+. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Brygg håller stängt denna lördag.

Verandan: Julbord med Euskefeurat på scenen med start 18.30.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Scandic, O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Söndag 26/11 2017

Skellefteå: Den 26/11 december är det dags för julens riktiga startskott – Skyltsöndag i Skellefteå. Skyltsöndag har blivit en självklar tradition i juletid och lockar mycket folk till stan, såväl gammal som ung, med ringdans runt granen, Lucia-presentation och Julmarknaden med ett 70-tal utställare. Hela programmet hittar du här: www.visitskelleftea.se/skyltsondag

Nordanåteatern: Skellefteå Dans och Balett arrangerar årligen dansföreställningen ”Dans i Novembermörkret”. I föreställningen medverkar barn, ungdomar och vuxna från Skellefteå Dans och Balett. Medverkar gör även gäster från både Estetiska programmet dans (Skellefteå), Svenska balettskolan (Piteå), Musik och dansskolan (Piteå), Umeå internationella gymnasium, Balettakademien (Umeå). Föreställningen är i två delar som visas 18.00 på lördag och söndag.

Bishops Arms: Varje söndag fram till jul är det pubquiz, tillsammans med Quizmastern Patrik J. Quizet startar kl. 19.00.

 

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons