Annons

Händer i helgen 31/8-3/9

Annons

NÖJE Rekordmatchen, matfest och skördemarknad. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Torsdag 31/8 2017

Skellefteå: Nya Matfesten pågår i Skellefteå och numera är det mest fokus på småskaligt och närproducerat. Evenemanget står på tre ben;  skördemarknad, specialmenyer hos restauranger och caféer samt en deltävling i SM i  utomhusmatlagningen. Medverkande restauranger hittar du här »

Norrvalla: Det numera återkommande evenemanget Rekordmatchen arrangeras på torsdagskvällen på Norrvalla. Det nuvarande rekordet ligger på 8624 besökare, och sträcker sig så långt tillbaka som till 1958, då Hammarby var på besök för allsvenskt kval. Den här kvällen möter Skellefteå FF lokalkonkurrenten Morön BK. Matchstart 19.00. Fri entré!

Fredag 1/9 2017

Stadsparken: Matfestens skördemarknad med lokalproducenter och odlare flyttar in i Stadsparken. Här finns alla råvaror du behöver för en lokalproducerad middag! De kommer också att leverera alla varor till SM-tävlingingen i utomhusmatlagning. Pågår 11.00-19.00 på fredagen och 11.00-17.00 på lördagen.

Klubb V: Nattklubb 18+ med Hat Over Hills. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Nattklubb, Fredagsbrygg 30+. Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 2/9 2017

Nordanå: Håll i Hatten med Celidance – en fantasifull dansteaterföreställning för små och stora. Start 13.00.

Nordanåteatern: Kung Bore och hans band SlaBang representerar underhållning fylld med musik. Från swing, via schlager till pop och rock, varvat med stå-upp. Variationen av musik gör att alla som lyssnar till oss hittar sina musikaliska favoriter. Bandets specialitet är att leverera en underhållande show.

Bonnstan: Traditionsenlig torgförsäljning i Skellefteås kyrkstad, Bonnstan, 10.00-14.00.

Stadsparken: Matfestens skördemarknad med lokalproducenter och odlare flyttar in i Stadsparken. Här finns alla råvaror du behöver för en lokalproducerad middag! De kommer också att leverera alla varor till SM-tävlingingen i utomhusmatlagning. Pågår 11.00-19.00 på fredagen och 11.00-17.00 på lördagen.

Stadsparken: 10.00 startar en första deltävling i Svenska Mästerskapen i Utomhusmatlagning där åtta lag (proffs och amatörer) under tre timmar ska tillaga en trerätters måltid av lokala råvaror på vedeldad Muurikka och Trangiakök. Vinnare utses 16.00.

Klubb V: Nattklubb 20+ med Hat Over Hills. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Nattklubb, #Lördagsbrygg 20+ från 22.00 till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Bishops Arms Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Söndag 3/9 2017

Morö Backe: Morö Backe-dagen med bland annat hoppborgar, cykelbana, speed shooting, ansiktsmålning, ballongfigurer, öppet hus i ridhuset med mera. På Morö Backe torg från 12-16.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons