Annons
Sound of Musicals. Årets sommarteater av Västerbottensteatern. Manus & regi: Bobo LundénKoreografi & regi: Fransesca QuarteyMusikarrangemang: Cay NyqvistMedverkande: David Andersson, Knut- Sigurd Bygland och Elin Ström samt bandet ”Mästerskapet” under ledning av Mattias Kågström.

Händer i helgen 16-18/6

Annons

Sound of Musicals har premiär den här helgen. Foto: Patrick Degerman.

NÖJE Premiär för Sound of Musicals, loppispremiär och fallets dag. Här får du tips på vad som händer denna helg i Skellefteå.

Fredag 16/6

Verandan: Friday Live Night – en after work-inspirerad tillställning med underhållning.

Brygg CC: Trästockförfest på Brygg då ADNA och ADRIJANA kommer till Brygg CC för livespelningar med hits som spelats miljontals gånger på Spotify. Alla över 18 år och uppåt är välkomna och klubben hålller öppet precis som vanligt. Nattklubb #Fredagsbrygg 18+. Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 17/6

Kågehamn: Kåge Båtklubb planerar för Båtens dag mellan kl 11-15. Det kommer att finnas utställare och många aktiviteter och uppvisningar under dagen. Nygatan 57 har även premiär för nya hamncaféet och på kvällen spelar bandet ”Cornelis fotspår”.

Skellefteå: För femte året kommer Lidingöloppet på besök och denna gång för att återigen i form av Skellefteå Midnight Marathon. Tävlingen arrangeras av Skellefteå AIK Friidrott i samarbete med Lidingöloppet on Tour. 10 km med start 18.30 och 21 km 19.00 på en vacker bana vid Skellefteälven med start och mål i centrum.

Nordanå: Premiär för Sound of Musical – årets sommarteater på Nordanå där du får möjlighet att höra många av de bästa musikallåtarna genom tiderna. Musikalen spelas fram till den 16 juli utomhus i Nordanåparken.

Brukskyrkan Ursviken: Familjefestivalen Joypeak firar 20 år! Festivalområdet fylls av ansiktsmålning, hoppborgar, barnkör, hästridning, loppis och mycket annat. Några av årets artister är Kinsley William, Syskonen Kunda, Joyvoice, Moröbacke, Frälsningsarméns Brass och ståuppkomikern Jonas Helgesson. Festivalen pågår från 10.00 till 19.00.

Bonnstan: Traditionsenlig torgförsäljning i Skellefteås kyrkstad, Bonnstan. 10.00-14.00.

Klubb V: Nattklubb 20+. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: #Lördagsbrygg 20+ från 22.00 till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Söndag 18/6

Folkparken: Premiär för sommarloppis på Folkparken. Fynda bland ett stort utbud av begagnade prylar eller sälj dina egna gamla saker och ge dem ett nytt liv. Öppet 11.00-14.00.

Finnfors: Fallets dag på Finnfors kraftverksmuseum – en riktig familjedag med musik, aktiviteter, tipsrunda och dånande vattenpåsläpp. Kraftverksmuseet, teknikboa, rövargrottan, maskinistbostaden och nya kraftstationen är öppna för visning. 11.30-15.00

Bishops Arms: Varje söndag fram till midsommar är det frågequiz med start kl. 19.00 tillsammans med Patrik Jonsson.

 

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons