Annons

Meriterat band på Trästock

Annons

INVSN är ett av banden som ska spela på gratisfestivalen i sommar. Foto: Selma Grönlund

NÖJE Med bandmedlemmar från Refused, Masshysteri, Deportees och Tiger Forest Cat står bandet på en solid grund av västerbottnisk begåvning.

Bandet som innehåller alla dessa medlemmar är INVSN och beskrivs som ett band som leder oss genom politiska världsfiaskon, men aldrig utan att överge hoppet om en ljusare horisont. Ledsång kommer från Sara Almgren, Christina Karlsson och Dennis Lyxzén.

– Är det någon av dem ni inte hörts talas om? Då tycker vi att ni ska börja lyssna redan idag. Ni kommer inte bli besvikna, skriver Trästockfestivalen i pressmeddelandet.

I samma stund presenterar de även tre andra band – Vita Bergen, MOLNET och Crayfish Colony.

– En hop utav musikaliska genier i en mix av genrer. Vi får än mer drömsk, melodisk pop, rivig rock och så härligt förvanskad jazzrock. Allihopa kommer med en otrolig inställning av att ge allt på scenen, skriver arrangören.

Sedan tidigare är bland andra Jireel, Thomas Stenström, Lisa Miskovsky, Säkert!, Linnea Henriksson, Julia Frej, Algesten, Johan Airijoki och Heavy Tiger bokade. Festivalen arrangeras den 21-22 juli på Nordanå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons