Annons

Luleårappare till Trästock

Annons

Luleå-rapparen Zacke till Trästock. Foto: Pressbild

NÖJE Fredag = artistsläpp för Trästockfestivalen.

Trästockfestivalen fortsätter att släppa akter. Den här fredagen är det fem nya som presenteras: Zacke, Firefox AKAvantgardet, Olov Antonsson och Emanuel Edner.

– Luleå-rapparen Zacke som senast i Umeå fyllde lokalen till mer än max. Firefox AK som kommit tillbaka från en lång tids tystnad. Avantgardet som ”vänder blad i rockhistorien”. En Emanuel Edner med sin mångfacetterade stämma och så Olov Antonsson från Skråmträsk utanför Skellefteå. Härligt tycker vi att få till dessa fantastiska akter, skriver arrangören.

Sedan tidigare är bland andra Jireel, Thomas Stenström, Lisa Miskovsky, Säkert!, Linnea Henriksson, Julia Frej, Algesten, Johan Airijoki och Heavy Tiger bokade. Festivalen arrangeras den 21-22 juli på Nordanå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons