Annons

Nattklubb – på dagtid

Annons

NÖJE På lördag är det premiär för dagfest på Brygg CC i Skellefteå. ”Som en afterski utan svettiga kläder och pjäxor”, säger Tobias Norrfors.

Brygg Club & Café öppnar upp för dagfest klockan 15 på lördag.

– Jag har sneglat avundsjukt på storstäderna i söder där det är vanligt förekommande och önskat att vi kunde ha något liknande i Skellefteå. Tanken var att dra igång det i sommar, men varför vänta i onödan? säger Tobias Norrfors, delägare på Brygg.

Vad innebär en dagfest?

– En dagfest är en kombination av ett barhäng och ett nattklubbsbesök. Du börjar lite avslappnat med att sitta och umgås med dina vänner, dricker något gott och kanske tar något att äta. Ganska snabbt ökar stämningen och tempot och helt plötsligt är det full fest med skönt mingel och lite dans, säger Tobias och fortsätter:

– När några timmar har gått kan du antingen förlänga upplevelsen med nattklubb eller varva ner med Netflix hemma i soffan. Egentligen skulle vi kanske kunna säga att det är som en afterski utan svettiga kläder och pjäxor.

Kommer det här att bli ett återkommande event?

– Vår plan är att det ska vara återkommande, framför allt under sommaren. Jag tror att att det kan bli hur bra som helst en solig eftermiddag på vår terass i sommar, men jag är övertygad om att det fungerar inomhus under vinterhalvåret också.

På lördag kommer Grillat & Grändy att underhålla de som kommer.

– De passar som handen i handsken för ett sånt här koncept med sina glada och lättsamma låtar så jag tror att de kommer höja nivån på dagfesten ytterligare ett snäpp, säger Tobias.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons