Annons

Händer i helgen 7-9/4

Annons

I helgen besöker Idol-turnén Folkparken i Skellefteå. Foto: TV4.

NÖJE Berättarfestival, idol-audition och föreställningar . Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Fredag 7/4

Norrvalla/Skogsvallen: Årets upplaga av Domarcupen avgörs i Skellefteå med 24 deltagande lag. Matcher spelas från 17-23 på fredagen och hela lördag/söndag. Läs mer här »

Skellefteå: Berättarfestivalen pågår hela helgen med arrangemang på olika håll. För fullständigt program, se www.berattarfestivalen.se

Nordanå: Välkommen till en helkväll med tre högklassiga berättarföreställningar med internationella inslag och trivsamt umgänge med servering i Hallen. Hallen på Nordanå blir en berättarhall med stories, servering och skön atmosfär. På scenen kan vi följa tre mycket intressanta berättarföreställningar. Start 18.00.

Verandan: Friday Live Night – en after work-inspirerad tillställning. Kenneth Widmark underhåller Quiz från ca 20.00

Verandan: Studentfest 18+ med DJ Jerry. Nattklubb V goes 90 talet. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Nattklubb #Fredagsbrygg 18+. DJ Simon Jayson. Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 8/4

EFS-kyrkan: Välkommen till en härlig gospelkväll med Jacob Gospel (Jakobstad, Finland) och Trinity Gospel (Skellefteå). Tillsammans med körledarna Mikael Svarvar och Mattias Lindqvist och kompmusiker garanteras gospel av riktigt hög kvalitet. Fri entré, men möjlighet till valfri gåva. 20.00 på EFS-kyrkan.

Nordanåteatern: Kom och se barn och unga berätta sina historier! Teaterskolans grupper, från åk 2 – gymnasiet, visar upp sina produktioner som de arbetat med under våren. Temat för alla föreställningar är ”Under ytan”. 13.00-16:00

Klubb V: Nattklubb 20+ med DJ FLX. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Nattklubb #Lördagsbrygg 20+. DJ Simon Jayson. 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Söndag 9/4

Folkparken: För tio år sedan var Idol på besök i Skellefteå förra gången, och nu är det dags igen. När det välkända musiktävlingen åker på audition-turné 2017 besöker de Göteborg, Malmö, Stockholm, Jönköping – och Skellefteå. Audition kommer att hålls på Folkparken i Skellefteå den 9 april och för att delta ska du anmäla dig i formuläret på TV4:s hemsida. För att delta ska du ha fyllt 16 år senast den 1 september 2017.

Skellefteå Kraft Arena: Konståkningsshow Hollywood live on ice. Upplev en magisk eftermiddag med klassiska filmer genom tiderna! 14.00 och 17.00

EFS-kyrkan: Vårkonsert med Skellefteå Symfoniorkester. Solist: Staffan Sandström, piano. Dirigent: Leif Karlsson. Start 18.00.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons