Annons

Händer i helgen 17-19/3

Annons

Lisa Nilsson uppträder i Balderhallen på söndag. Foto: Caroline Roosmark

NÖJE Konserter, Standup, musikquiz och nattklubbar. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Fredag 17/3

Balderhallen: Hyllade ”The Music of Motown featuring Afro-Dite” gästar Balderhallen ikväll. Det bjuds på glitter och glamour i den tempofyllda showen med Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker med ensemble.

Västerbottensteatern: Vad skulle hända om Norrland bröt sig loss från resten av Sverige? Den tanken prövar Västerbottensteatern i den nyskrivna pjäsen Darling Dorotea, som är inspirerad av västerbottningars egna ord och tankar.

Verandan: Friday Live Night – en after work-inspirerad tillställning – fortsätter. Kenneth Widmark gästar med sång och musik, samt ett klurigt musikquiz ca: 20.00.

BryggCC: Nattklubb #Fredagsbrygg 18+. Öppet 22.00-02.00. Ikväll firar man St Patricks Day, så kom gärna klädd i grönt.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 18/3

Campusområdet: Evenemanget, Ljus & Eld-festivalen, sker utomhus på Campusområdet och innehåller ett antal kortare aktiviteter och showelement. Dessa är gratis och öppna för allmänheten. från kl. 18.00 till 19.30 är det full aktivitet.

Burträskarnas hus: Det har snart gått 3 år sedan Doug Seegers första möte med det svenska folket, tack vare det omåttligt populära ”Jills Veranda”. Ikväll gör han ett stopp i Burträsk för en intim spelning på Burträskarnas hus.

Klubb V / Verandan: Nattklubb 20+ Ikväll firas St Patrick´s Day, kom gärna klädd i grönt. Öppet 22.00-02.00.

BryggCC: Nattklubb #Lördagsbrygg 20+, 22.00-02.00. Kvällens DJ, Gaultiero, från Nederländerna gör en kort Sverigeturné med stopp i Skellefteå under lördagskvällen.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Söndag 19/3

Västerbottensteatern: Vad skulle hända om Norrland bröt sig loss från resten av Sverige? Den tanken prövar Västerbottensteatern i den nyskrivna pjäsen Darling Dorotea, som är inspirerad av västerbottningars egna ord och tankar.

Balderhallen: Ikväll gästar artisten Lisa Nilsson Skellefteå och Balderhallen. Fåtal biljetter finns kvar och kan köpas på turistbyrån.

Nordanåteatern: Kodjo Akolor väcker liv i sin hyllade standup-show Brott mot jantelagen, och för att inte krångla till det adderar han ”1.5” till 2017-års version. Den här gången får vi ytterligare inblick i Kodjos ”räkmackeliv” där han berättar mer om föräldrarollen och sin fantastiska livsresa. Med som support följer Thanos Fotas.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons