Annons
Skebos fastighet i Skelleftehamn

Gör satsning i Skelleftehamn

Annons

Skebos fastighet i Skelleftehamn. Foto: Patrick Degerman

BOSTAD Skebo satsar vidare utanför Skellefteås centralort. ”Det här är första etappen på en satsning som vi gör i Skelleftehamn. Vi får anledning att återkomma”, säger Skebos marknadschef Anna Ersson.

I Skelleftehamn läggs nu 14 nyrenoverade lägenheter ut för bokning, skriver Skebo i ett pressmeddelande. Lägenheterna är belägna i kvarteret Rönnen i Skelleftehamn. Där har tidigare bedrivits ett boendestöd i ordinärt boende inom ramen för kommunens stöd- och serviceverksamhet. Den verksamheten avvecklades ifjol.

Skebo har tagit möjligheten att renovera de 14 lägenheterna. Bokningsmöjligheten öppnas idag för alla i Skebos bostadskö.

– Det är viktigt att understryka att alla i vår bostadskö är välkomna att boka lägenheterna. Därefter görs fördelningen i vanlig ordning utifrån köpoäng. Genom att det handlar om renoveringar av befintliga lägenheter kan vi också erbjuda attraktiva hyresnivåer, säger Anna Ersson i ett pressmeddelande.

Fördelningen av de mindre lägenheterna i fastigheten är tolv tvåor och två ettor. Ettorna ligger storleksmässigt på 32 respektive 42 kvadratmeter. Tvåornas storlek är 47, 57 och 63 kvadratmeter.

Beräknad inflyttning är i maj.

– Det här är första etappen på en satsning som vi gör i Skelleftehamn. Vi får anledning att återkomma, säger Anna Ersson.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons