Annons

Händer i helgen 4-6/11

Annons

Bacall Malo AfricaBacall & Malo – som ligger bakom hitremixen av Africa – kommer till Skellefteå den här helgen. Foto: Pressbild

NÖJE Improvisationsteater, cosplay, Cover Club, nattklubbar och filmpremiär. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Fredag 4/11

Brygg CC: Nattklubb för de över 18 år, #Fredagsbrygg 18+. Öppet 22.00-02.00.

Västerbottensteatern: Lokalproducerad impro – en lokalproducerad och fullmatad föreställning helt utan manus, påhittat i stunden av UngHästens skickliga improvisatörer. Garanterat galet, orepeterat och magiskt roligt! Spelar 19.00 på fredagskvällen.

O’Learys: Kvällens DJ spelar hits från kl. 22.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 5/11

Verandan: Fullmatad kväll för alla över 20 år. På månadens Cover Club spelar The Buddies – och på nattklubben står Bacall & Malo som bland annat står bakom hitremixen av Africa som spelats flitigt den senaste tiden. Öppet 22.00-02.00

Campus Skellefteå: SkeCon pågår i helgen och på lördagen mellan 12.00 – 16.00 är det öppet för allmänheten med gratis entré. SkeCon är ett event som erbjuder animevisning, tv-spel, karaoke, brädspel, lekar, pyssel, föreläsningar, utställningar och workshops. Fokus ligger på cosplaytävling (cosplay betyder på engelska costume play, och är helt enkelt att folk klär ut sig till karaktärer från diverse serier) men det är givetvis inget krav att vara cosplayutklädd för besökare till eventet, endast om du vill eller ska vara med i tävlingen.

Allstar: Allstar får besök av inga mindre än DJ PLATINUM, DJ SOBAD, ERK samt GONZA-RA som tillsammans kommer ta dansgolvet till en ny nivå. Åldersgräns: 18 år. Öppet 22.00-02.00. Entré via baksidan! Tidigare på kvällen är det även premiärvisning av lokalproducerade skatefilmen Harverikommissionen.

Brygg CC: Nattklubb på Brygg med #lördagsbrygg 20+, 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadur underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys: Kvällens DJ spelar sköna låtar efter kl. 22.00.

Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

 

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons