Annons

Vinnarna till Beach Partyt

Annons

Byske Beach PartyFoto: Arkivbild

TÄVLING Här presenteras de sex lyckliga vinnarna av Entrébiljett till årets Beach Party i Byske.

I onsdags presenterade Megafonen en tävling där du som besökare kunde tävla om biljetter till årets Byske Beach Party. Totalt kunde sex personer vinna varsin biljett. Biljetterna gäller alltså för en kväll, av de två, med rätt ålder för kvällen.

Vi säger GRATTIS till följande sex personer, som vunnit varsin biljett, till en av kvällarna:

Thea Lundgren

Sarah Åkerström

Hanna Robertsson

Clara Eriksson

Anna Bjuhr

Filip Sundqvist

Alla vinnarna har kontaktats via PM på facebook och fått mer information om biljetterna.

Vann du inte?

Ni som inte vann har fortfarande chansen att säkra en plats på stranden. Detta kan ni göra genom att köpa förköpsbiljett till respektive kväll nästa helg. Detta göra ni på bästa sätt via ticketmaster.com, Lanternan, Turistbyrån eller Pizzeria Viking.

På fredag den 15/7 är det 30+ i dörren och både The Buddies och Gary n more underhåller på scenen tillsmmans med DJ Patrik Jonsson. På lördagen den 16/7 är det 18+ på stranden och dragplåstret på scenen är ingen mindre än Stockholms DJ:n Alex Moreno, som huserat på de flesta stora klubbarna i landet. Han backas upp av flera lokala DJ´s som hjälper till att sprida glädje på stranden hela kvällen.

Vi ses på stranden!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons