Annons

Händer onsdag 29/6

Annons

Drakbåtsrodd

NÖJE Idag börjar sommarens största folkfest i centrala Skellefteå.

 ONSDAG 29/6

Redan klockan 11.00 drar man igång alla matserveringar inne på stadsfestens område. Senare under kvällen är det hålligång i öltälten. Ikväll är det inga artister på stora scenen, däremot är det fullfart i alla tre serveringstälten.

Nytt för i år att det även är entré på onsdagskvällen. Glöm inte bort att byta in din biljett mot ett armband, så att det går smidigare under kvällen i entrén. Detta kan du göra i biljettkurerna, utanför Nordea i centrala stan.

Den årliga Drakbåtsrodden drar igång klockan 18.00 och ska kora glada vinnare, så se till att ta plats vid älvskanten och heja fram era favoriter. Det är fri entré fram till kl 20.00, så man kan se på Drakbåtsrodden utan att betala, eftersom att rodden är utanför området. Prisutdelningen för rodden kommer att äga rum ca kl 19.35. Efter kl 20.00 är det dock entréavgift som gäller till festivalområdet.

Verandans tält Bjuder på Wallmans krogshow och gästframträdande från David Lindgren. Efter kl. 22.00 drar DJ Denise Lopez igång dansgolvet i tältet fram till klockan 01.00.

Verandan: Inne på Verandan drar nattklubben igång från kl. 22.00 fram till stängning. 01.00.

Kitteltältet coverbandet  Hat Over Hills spelar under kvällen och drar igång ca 20.30. Nere vid älven är det dansgolv deluxe med midnattsljuset som närmsta granne. Tältområdet är öppet till 01.00. Kvällens hus-dj, Tobbe Öhn, spelar alla dagar och kvällar under stadsfesten nere vid älven.

Allstars öltält är öppet för matservering och trevligt barhäng hela kvällen. Kvällens DJ bjuder på härlig loungemusik enda fram till stängning, kl. 01.00

………………………………………………………………………………………….

utanför festivalområdet:

O´learys kör skönt loungehäng med kvällens DJ. Om vädret tillåter, så kommer även taket att vara öppet.

Old Williams, Bishops arms, Carl-Viktor, Tacobar, bryggargatans bar och New GR håller öppet.

 

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons