Annons

Sportquizet gör comeback

Annons

Sportquiz Lars Lindberg AllstarLars Lindberg, som till vardags jobbar som kommentator på Cmore, håller i frågesporten.

NÖJE I början av mars genomfördes sportquizet för första gången på Allstar i Skellefteå. Responsen blev enorm och en halvtimme innan start var det fullt. Nu är det snart dags igen.

Sportquizet är ett koncept som Lars Lindberg startade i Umeå förra året. Tävlingen går ut på att lag svarar på sportfrågor gällande allt från lokal hockey till friidrott och OS-historia.

– Det tar runt 45-60 minuter och är ett perfekt tillfälle att prova sina sportkunskaper och umgås med likasinnade. Det är helt gratis att vara med och fina priser, säger Lars.

I Skellefteå hade quizet premiär den 17 februari och det blev succé med 133 personer som kom för att testa sina sportkunskaper.

– Det var verkligen superkul förra gången vi körde. Det är enkelt att säga så, men jag menar det verkligen till 100 procent. Alla som kom var på strålande humör och i responsen efter märktes det att besökarna hade roligt, säger Lars.

Onsdag den 25 maj är det dags igen.

– Jag har fått väldigt mycket förfrågningar om när vi ska köra nästa gång och därför extra kul att det är klart med ett nytt datum, säger Lars och fortsätter:

– De mest frekventa besökarna i Umeå har dessutom meddelat att de kommer att åka upp med ett lag så det blir lite av en stadskamp. Ett derby kanske, Skellefteå AIK-fansen mot Löven-fansen.

Skulle det vara sommarvärme och sol så finns möjlighet för att genomföra quizet utomhus.

– Vi rekommenderar att gästerna bokar bord då det är stor risk att det blir fullt, säger Lars.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons