Annons

Fler akter till Stadsfesten

Annons

David Lindgren Wallmans Foto: Per KristiansenDavid Lindgren (Foto: Per Kristiansen) och Wallmans (Foto: Pressbild) ommer att underhålla under Stadsfesten.

NÖJE Stadsfesten i Skellefteå utökar idag programmet med ytterligare artister.

Det är bland annat Wallmans On Tour som besöker Skellefteå under Stadsfesten i sommar, med gästartister som David Lindgren och Denice Lopez.

David, som är född och uppvuxen i Skellefteå, behöver knappast någon närmare presentation efter sina succéframträdanden i Melodifestivalen. Denise Lopez i sin tur är en framgångsrik DJ som också haft en karriär som artist under namnet DeDe. För ett antal år sedan var hon support till Michael Jackson i Göteborg och har dessutom sålt ut Tokyo Dome två gånger, enligt ett pressmeddelande från Stadsfesten.

I samma stund meddelar Stadfesten även att de utökar dagsprogrammet under fredag med Jacqline och Joel Nunez.

– Jacqline är uppskattad av alla målgrupper men oftast som mest populär bland barn och tonåringar som fascineras av dans och toner i takt med radiovänliga poplåtar, skriver Stadsfesten.

– Joel Nunez född i Puerto Rico av Cubanska föräldrar. Joel kom till Skellefteå i juni 2014 och har sedan dess fram till idag gjort drygt 250 jobb. Joel är oerhört uppskattad i Västerbotten och han har släppt tre låtar som idag spelas på radion frekvent. Joel släpper i vår ett album med andras och egna låtar, albumet beräknas vara klart i maj, skriver Stadsfesten.

Sedan tidigare är Don Diablo, Lars Winnerbäck, Miriam Bryant och Sean Banan bokade – och i pressmeddelandet hintar arrangören om ett stort släpp till:

– Nästa stora artist till Stadsfesten i Skellefteå för lördag 2 juli är en artist av hög kaliber. Den artisten släpps först i slutet av maj… så håll utkik, skriver de.
Stadsfesten arrangeras 29 juni till 3 juli.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons